måndag 18 juni 2012

Glutenfri äppelpaj

Det räcker med solandet för min del idag, haha. Jag tycker det blir tråkigt i längden trots att jag har en bok att läsa. Så nu ska jag baka min goda glutenfria äppelpaj. Har ni fortfarande inte prövat den sen jag sist tipsade er så gör den idag! Alltså helt sjukt god! Äpplena tillsammans med degen blir som kladdkaka konsistens och ytan av degen blir som knäck. Så god! Här kommer receptet ännu en gång:

Glutenfri äppelpaj

2 ½ dl glutenfri mjölmix
2½ dl socker
½ tsk salt
1 tsk bakpulver
1 ägg
100 gr smör
6 äpplen

  • ugn: 180 grader
  • smält smöret
  • vispa ägget 
  • blanda mjöl, socker, salt, bakpulver
  • Sätt äppelbitarna i formen
  • bred smeten över
  • grädda 40 minuter






1 kommentar: